Mededelingen in verband met het Corona-virus


Als gevolg van de Coronacrisis vragen wij u om bij klachten of vragen over uw gezondheid niet rechtstreeks naar de praktijk te komen, maar om eerst te bellen met één van onze assistentes. Zij zullen bepalen hoe wij u het beste en op de meest veilige manier kunnen helpen.

Zoals u gewend bent, zal de assistente u vragen stellen. Zo weet zij welke zorg op dat moment het beste bij u past, bijvoorbeeld een advies via de telefoon, een afspraak met de huisarts op de praktijk of bij u thuis, of hulp van een andere zorgverlener.

Als u luchtwegklachten heeft, bepaalt de huisarts tijdens een telefonische afspraak of een afspraak bij de huisarts nodig is.

Herhaalrecepten graag doorgeven via de herhaalreceptenlijn (telefonisch) of via het PatiëntenPortaal.

Heeft u vragen over het Corona-virus? Bel naar 0800-1351. Wilt u zich laten testen?  Neemt dan contact op via 0800-1201. Of maak een afspraak via coronatest.nl .

Meer informatie over het Corona-virus kunt u vinden op de website van het RIVM  en op de website thuisarts.nl.

We willen u vragen een mondkapje te dragen in het gezondheidscentrum.

Dank voor uw medewerking!

Team Gezondheidscentrum De Hoeksteen, Moordrecht

Praktijk het Veer: 0182-372315

Praktijk Gieteling & Verwoerd: 0182-372537

Coronavaccinatie

Coronavaccinaties worden gegeven door de GGD. Klik hier voor meer informatie.

Mantelzorg voor iemand met Corona

Heeft u het coronavirus en bent u afhankelijk van (mantel)zorg; laat ons dit zo spoedig mogelijk weten. Wij denken graag met u en uw (mantel)zorg mee hoe de zorg het beste kan worden vormgegeven door bijvoorbeeld te zorgen voor beschermingsmiddelen die uw zorgverleners kunnen dragen. De apotheek verzorgt dan een pakket met handschoenen, mondneusmaskers, schorten, een bril en een flacon desinfectans.

De juiste volgorde is vooral bij het uittrekken van beschermingsmaterialen heel belangrijk omdat u anders uzelf alsnog kunt besmetten met het coronavirus. 

Hoe trek je persoonlijke beschermingsmiddelen aan? Bekijk deze video voor tips.