Medewerkers


Marieke Gieteling

Marieke

Huisarts, werkzaam op maandag, woensdag en donderdagochtend

Sinds 2009 ben ik huisarts en vanaf 2011 praktijkhouder. Als basisarts heb ik op verschillende werkplekken ervaring opgedaan; zo heb ik in het ziekenhuis gewerkt op afdeling neurologie, psychiatrie en op spoedeisende hulp en heb ik daarnaast 3 jaar in de Tropen gewerkt. In 2011 ben ik gepromoveerd op het onderwerp buikpijn bij kinderen op de Erasmus Universiteit en in dit kader heb ik de richtlijn buikpijn bij kinderen van het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) geschreven. Bij het NHG ben ik actief betrokken bij de ontwikkelingen van richtlijnen voor de Nederlandse huisartsen.

Annemiek Verwoerd

Annemieke

Huisarts, werkzaam op maandagochtend, dinsdag en vrijdag

In februari 2014 ben ik afgestudeerd als huisarts. De eerste paar jaar na mijn afstuderen heb ik gewerkt bij verschillende huisartsenpraktijken en op de huisartsenpost in Gouda als waarnemend huisarts. Tot 2018 werkte ik daarnaast twee dagen per week als (post-doc) huisarts-onderzoeker bij de afdeling Huisartsgeneeskunde van het Erasmus MC in Rotterdam. Ik heb onderzoek gedaan op 2 gebieden: de rughernia en daarnaast astma bij kinderen. Voor en tijdens de huisartsenopleiding heb ik gewerkt in de psychiatrie, spoedeisende hulp en de geriatrie (ouderengeneeskunde binnen het ziekenhuis). Momenteel ben ik actief binnen de adviesraad voor richtlijnen van onze wetenschappelijke huisartsenvereniging (NHG).

Begin 2015 ben ik met veel plezier als vaste huisarts op de vrijdag in deze praktijk begonnen. Sinds de pensionering van Bert Burgers op 1 januari 2017 heb ik ook zijn werk op de dinsdag overgenomen. Per 1 januari 2021 werk ik ook op de maandag en vormen Dr. Gieteling en ik een maatschap en zijn we allebei praktijkhouder.

Bianca de Baat

Praktijkassistente, werkzaam op maandag, woensdag en donderdagochtend.

In 2003 ben ik begonnen aan de 3-jarige opleiding doktersassistente in Gouda en in mijn 2e jaar van de opleiding ben ik stage gaan lopen bij verschillende huisartsenpraktijken en ziekenhuis. In 2006 ben ik afgestudeerd en heb ik bij een huisarts in Woerden gewerkt. Sinds 2006 werk ik bij de huisartsenpraktijk dokter Burgers en dokter van der Wild. Naast de regulier taken in de huisartsenpraktijk houd ik me bezig met verschillende organisatorische taken zoals: Griepvaccinaties, Het controlen van Baxterlijsten (medicatie voor de thuispatienten), Voorraden, Website & Wachtkamerscherm beheer, het in- en uitschrijven van de medische gegevens van patiënten  en Het maken van verschillende protocollen. Daarnaast volg ik verschillende nascholingen om mezelf op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.

Emmalie van Rij

Praktijkondersteuner Somatiek, werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Mijn taken bestaan uit het begeleiden van en uitvoeren van controles bij patiënten met hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hart- en vaatziekten, diabetes mellitus, astma en COPD. Ook begeleid ik patienten bij het stoppen met roken en afvallen. Daarnaast bezoek ik ouderen in het kader van ouderenzorg.

Sonja Huisman

Praktijkondersteuner Somatiek, werkzaam  op maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdag

De start van mijn carrière in de gezondheidszorg is begonnen bij de oogheelkunde, als HBO studente Orthoptie. Daarna heb ik mijn kennis verbreed in het Groene Hart Ziekenhuis, als farmaceutisch medewerkster van de apotheek in het ziekenhuis. Na de geboorte van mijn twee kinderen ben ik de opleiding voor doktersassistente gaan volgen, in deze tijd ben ik werkzaam geweest bij huisartsenpraktijk van Dijk en van de Kar in Gouda. Sinds 2008 ben ik een gediplomeerd en geaccrediteerd doktersassistente en heb mijn plekje gevonden in het Gezondheidscentrum de Hoeksteen. Vanaf 2014 heb ik ook mijn eigen spreekuur voor de bloeddrukcontroles op de maandagmiddag. Dit vond ik zo leuk dat ik in 2015 gestart ben aan een nieuwe uitdaging; de opleiding tot praktijkondersteuner Somatiek. Begin 2018 ben ik hiervoor afgestudeerd en ben ik werkzaam als praktijkondersteuner op de maandag en de donderdag. Mijn taken bestaan uit het begeleiden van en uitvoeren van controles bij patiënten met hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hart- en vaatziekten, diabetes mellitus, astma en COPD. Ook begeleid ik patiënten bij het stoppen met roken en afvallen. Daarnaast bezoek ik ouderen in het kader van ouderenzorg.
Mijn doktersassistente taken zal ik als invalkracht vervullen bij vakanties ed.
Naast de reguliere taken in de praktijk ben ik verantwoordelijk voor alle griepvaccinaties bij de mensen thuis. Om mijn medische achtergrond goed up to date te houden, volg ik regelmatig nascholingen.

Annemarie Lie Pauw Sam

De Praktijk Ondersteunende Medewerker (POH-GGZ), werkzaam op donderdagmiddag en vrijdag.

Rashree Ramawadhdoebe

De Prakijk Ondersteunende Medewerker (POH-GGZ), werkzaam op woensdag en donderdag